Az Ikkuna Facebook oldala Írjon nekünk ikon

Felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés

Helyszíni felmérés

Külön kérésre, ha a beépítést is, mint szolgáltatást is megrendelik, a nyílászárók gyártás előtti méreteinek pontosítása végett, egyszeri díjmentes felmérést végezünk. Egyéb esetekben (árajánlatadás, más személy által történő beépítés) felmérést nem vállalunk. A felmérés nélkülözhetetlen feltétele a végleges padlószint feletti 1,00 m-es szintvonal megléte (bejárati ajtó, erkélyajtó, portálszerkezet esetén) a külső teherhordó falak belső oldalán vagy kávarészén, új beépítés esetén. Amennyiben időközben a beépítés megrendelését a megrendelő visszavonja, úgy a felméréskor megállapított méretek csak ajánlásként élnek tovább. Ebben az esetben a felmérés díja mérnöki óradíj és a kiszállás díj leszámlázásra kerül.


Tanácsadás:

Felkészült szakemberünk – az Ön igényeit, és a helyszíni lehetőségeket figyelembe véve – a lehető legkedvezőbb műszaki tartalmat fogja ajánlani. Ez a szolgáltatás ingyenes!


Árajánlat készítés:

Árajánlatot, ingyenesen készítünk. Árajánlat készítésekor fontos a műszaki tartalom! Ha más cégtől is kér árajánlatot, kérem figyelje, hogy ugyanarra kapott-e árajánlatot, esetleg kimaradt-e valami, mert ez esetben az eltérő tartalom miatt nagy áreltérés is lehet, amivel becsaphatja Önmagát.