Az Ikkuna Facebook oldala Írjon nekünk ikon

Laminált beltéri ajtók

Beltéri ajtók, minta 1A felgyorsult technikai fejlődés nyomán, a beltéri ajtók utólag is beépíthetővé váltak. Tulajdonképpen a lakásba kerülő első bútordarab. Abból a szempontból is a bútorzat részévé vált, hogy könnyedén, komolyabb beavatkozás nélkül cserélhető. Belsőépítészeti elemként, színében, anyagában, stílusában harmonizáljuk környezetével.

A laminált beltéri ajtó egyedi méretben is rendelhetők. Ezek gyártásakor alkalmazkodunk a már adott feltételekhez, úgy, hogy a végeredmény semmilyen szempontból ne jelentsen kompromisszumot.

 

Beltéri ajrók 1b, Ikkuna Építő Bt.Az ajtók laminált lapból készülnek, amit 5 mm vastagságú HDF hordozóra magas hőmérsékleten impregnált melamin akril laminátum préselésével állítják elő. A kapott felület hő-, karc-, és vegyszerálló, hasonlatosan a széles körben elterjedt CPL és HPL lapokhoz. Az ajtó élei, a tokborítás és az üveglécek tökéletesen megegyező rajzolatú fóliát kapnak. Az ajtólap bélése papírrács, tömör, könnyített forgácslap és könnyű MDF lehet, a vasalat fogadására rétegelt szerkezetű MDF élléc szolgál.

Az ajtólap mintája lehet függőleges, vagy vízszintes szálirányú. Két-háromféle laminátum kombinációjából egyedi – jelentős többletköltség nélkül- még kifinomultabbá tehetjük ajtóinkat.

A megszokottnál sokkal bővebb, gyakran frissülő színpalettánkon a famintázatok és a legfrissebb trendek szerinti design felületek egyaránt megtalálhatóak.

Beltéri ajtók, színminta, Ikkuna Építő Bt.

Beltéri ajtók, Ikkuna Építő Bt.A laminált beltéri ajtóink üveggel is készülhetnek. Az igényekhez igazodva a szokásos üvegezések mellett edzett üveges, és úgynevezett síküveges kialakítások is megtalálhatóak kínálatunkban.

A modern megjelenésű ízlések is kielégíthetőek. A teli síkfelületű ajtólapokra rátétlécekből különféle minták készülhetnek. A mintaintarziás ajtók teljesen egyedi kivitelű, igazi műalkotásként járulhatnak hozzá a helyiség arculatához. Bármilyen grafikai programmal megrajzolt intarzia képzése, legyen az felirat, ábra, vagy kompozíció válik lehetővé.

Az utólag beépíthető beltéri ajtók beépítését akár otthon Ön is elvégezheti, az egyszerűségük miatt. Vásárlóink kérésének megfelelően, mi is beépíthetjük a kiválasztott ajtókat.

Az ajtók alap kiszereltségében a kilincsek nem tartozékok. Az igényekhez és stílushoz igazodva számos kilincsből választhat katalógusunkból.