Az Ikkuna Facebook oldala Írjon nekünk ikon

Elindult nyílászárókról szóló blogunk!

Szeretettel köszöntök minden Látogatót!

Ebben a blogban nyílászárókkal kapcsolatos cikkeket olvashatnak. Célunk, hogy az idelátogatók, legyen az laikus vásárló, körültekintő érdeklődő, vagy szakember, az általunk szerzett tapasztalatokból ismerkedjenek a szakmával. Szeretnénk bemutatni, hogy mit látunk egyes munkaterületeken, mit adott át Ügyfeleiknek a konkurencia, mit fizetett ki a gyanútlan Vásárló és természetesen azt is, ha esetleg valami szépet látunk. (Higgyék el, ebből egyre kevesebb van!)

Terveink között szerepel, hogy külsős, elismert szakembereket is felkérünk cikkek megírására, ami tovább színesítheti blogunk tartalmát.

Az írásainkat képekkel, esetleg rajzokkal fogjuk illusztrálni a könnyebb megértés érdekében.

Ha esetleg valami új termék kerül hozzánk, azt itt talán részletesebben mutatjuk be, mint esetleg reklámjainkban. Természetesen nem szeretnénk ezt az oldalt reklámdömpinggel elárasztani, de olykor elő fog fordulni.

Nem csak a termékekről (nyílászárók, redőnyök, szúnyoghálók, stb…) szeretnénk írni, hanem például egy Ügyfélkapcsolati viszonyról is. Az Ügyfelek viselkedéséről, az esetleges konfliktusmegoldásainkról, kudarcainkról, örömeinkről.

A törvényi előírások miatt nem áll módunkban neveket, címeket, arcokat közölni. Nem szeretnénk senkivel sem pereskedni. Csak a műszaki megoldások és az élethelyzetek az érdekesek.

A cikkek gyakorisága eltérő lehet, hisz a mindennapok irányítják életünket, és persze mi is dolgozunk, nem csak blogot írunk.

Veszprém, 2013. május 24.

Nagy Gábor